Geef je medewerkers een branded instax camera

Ben je op zoek naar een goed kerstcadeau voor je medewerkers? Of hebben jouw medewerkers gewoon wel een leuke attentie verdiend? Dan kun je natuurlijk weer gaan voor iets te snoepen of te drinken en een cadeaubon. Maar echt origineel is dat niet. Je kunt het dit jaar eens compleet anders aanpakken. Geef je medewerkers een branded instax camera cadeau. Een branded instax camera is een fotocamera die prachtige foto's maakt en deze direct print. Hoe leuk is dat? Geef je medewerkers er ook een fotoflyer bij. Zo kunnen ze de net-geprinte foto's goed bewaren. Natuurlijk laat je ook de fotoflyer bedrukken met jouw bedrijfsnaam en/of logo.

Wat is een branded instax camera?

Een branded instax camera is een camera die wij vroeger een polaroid-camera noemden. Een camera waar direct een foto in wordt geprint. Het verschil zit 'm in het woord "branded". Je kunt een gewone instax camera laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf en deze camera dan cadeau doen aan je medewerkers. Het is het leukst om de branded instax camera uit te delen op een moment dat het hele bedrijf samen is. Dan kunnen er direct foto's gemaakt worden. Geef deze camera bijvoorbeeld tijdens een teambuilding-dag en laat je medewerkers foto's maken voor op het prikbord in de kantine. Natuurlijk mogen ze de camera daarna mee naar huis nemen.

Om in te lijsten, zo leuk!

Maar om nu iedere gemaakte foto in een lijstje te doen, dat is misschien wat veel van het goede. Je kunt bij de camera wel een speciaal kartonnetje bijleveren waar een foto in geplaatst kan worden. Gewoon door de hoekjes door het karton te drukken. Bestel deze photoframes er direct bij en laat ook deze bedrukken met je logo. Je kunt deze photoframes in alle kleuren van de regenboog kopen. Hierdoor is het altijd mogelijk om een kleur te vinden die past bij de uitstraling van je bedrijf.

Maak er een wedstrijd van

Heb je branded instax camera's besteld voor al je medewerkers? Dan doe je er goed aan om er een paar extra te bestellen (hoe meer je er besteld, hoe goedkoper ze per stuk worden). De extra camera's kun je gebruiken om je bedrijf te promoten. Hang er een wedstrijd aan en geef de camera aan de winnaar. Ook een like- en deel-actie op social media is een goed idee. Het maakt niet uit hoe je het doet, als je de aandacht van het publiek maar weet te trekken.

 

Geef een reactie