Buiten koken is nog nooit zo speciaal geweest

Alhoewel we nog altijd in het winterseizoen zitten, verlangen we al erg veel naar het aankomende lente- en zomerseizoen. We hopen allemaal dat we weer snel bij elkaar kunnen komen, om vervolgens heerlijk te genieten in de tuin met een barbecue, vuurkorf, spelende kinderen en vooral erg veel gezelligheid. Het is iets wat erg lang op zich laat wachten en is het binnen de huidige maatregelen nog niet mogelijk.

Echter kunnen we wel alvast vooruitblikken op het komende zomerseizoen. Is het bijvoorbeeld tijd voor een nieuwe BBQ of wil je graag iets wat meer sfeer toevoegen in de tuin? In dit blog vertellen we je meer een Ofyr BBQ, de BBQ die zorgt voor sfeer en gezelligheid in de tuin!

Een Ofyr BBQ voor in de tuin

Een Ofyr is meer dan alleen een barbecue en vuurschaal. Een Ofyr BBQ is een functioneel en uniek kunstwerk dat past bij iedere stijl van een tuin en is overal mee te combineren. De combinatie van warmte, schoonheid, gezelligheid en het feit dat je kunt koken met de Ofyr, zorgt voor erg veel sfeer en stijl in de tuin wat het gehele jaar terug te vinden is. Of je nu op een zomeravond heerlijk gaat eten of een uniek gerecht maakt in de winter, het kan allemaal met een Ofyr! In de winter straalt de warmte ruim twee meter, waardoor je ook zeker warm gehouden zal worden voor Ofyr.

Een unieke sfeer

Een Ofyr BBQ zorgt voor een unieke sfeer in de tuin. Met de Ofyr BBQ beschik je over een unieke vuurschaal waar je de lekkerste en meest unieke gerechten op kunt bereiden. De Ofyr zorgt voor een juiste verdeling van de warmte, waardoor de gerechten op een juiste manier zullen garen. 

Nadat iedereen gegeten heeft, is de Ofyr gemakkelijk schoon te maken door de warmte die de Ofyr nog afgeeft en is de Ofyr een unieke, sfeervolle vuurschaal om gezellig na te praten op zowel een zomer- als winteravond. De vuurschaal geeft warmte en sfeer af, waardoor het zeker de mogelijkheid geeft voor mooie avonden in de buitenlucht!

Ruim assortiment aan Ofyr barbecues

Er is een ruim assortiment van verschillende soorten Ofyr barbecues te vinden bij Hottubselect, waardoor er ook zeker een geschikte barbecue voor jou te vinden zal zijn. De Ofyr barbecue beschikt over een robuust, uniek design en is deze gemakkelijk in gebruik te nemen. De Ofyr barbecues zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten, waardoor je een geschikte keuze kunt maken en ook snel zelf aan de slag kunt met buiten koken, het creëren van sfeer en meer!

Geef een reactie