De outfits van deze winter

De winter staat voor de deur en de kou komt langzaamaan steeds meer op. We mogen de ochtenden weer beginnen met ruiten krabben. Maar waar het sommige dagen ’s middags nog warm was, komen we nu in de tijd van het jaar dat het constant koud is. Voor sommigen het lievelingsseizoen, anderen zien het liever voorbij gaan. We kunnen er maar beter van genieten. En hoe doen we dat? Juist, met een nieuwe garderobe speciaal voor deze winter. In deze blog vertel ik je over goede outfits voor deze koude maanden. Lees je mee?

Vlot en comfortabel

Voor wie niet zo van de winter houdt, is het vooral belangrijk om er vlot uit te blijven zien en comfortabel te zijn in de kleding die je draagt. Dit kan door kleding te kiezen die warm is of gewoon lekker zit. Een goede jeans met een leuke trui, dat maakt al een outfit. Combineer dat met de schoenen van Sendra en je zit helemaal goed.

Kleur of niet, het is aan jou

Wat deze winter ook hip is, is een compleet zwarte outfit. Het wordt nog weleens als saai gezien maar het maakt ook een statement. Een lange zwarte jas, hoge zwarte laarzen en een zwarte trui. Wil je de boel toch een beetje opbreken? Draag dit dan met een blauwe jeans eronder of geef één van de kledingitems een printje. Dan is het niet zwart vlak.

Een beetje extra

Hoe je het ook wendt of keert, de schoenen van Toral kan je er sowieso bij dragen. Ik heb dit merk vorige zomer ontdekt in mijn eindeloze zoektocht naar nieuwe schoenen. Het mooiste aan dit merk vind ik dat ze een enorm gevarieerde collectie hebben. Van kleurrijke gympen tot cowboylaarsjes, alles is er te vinden. Dat maakt het makkelijk met maten en kwaliteit. Je zit bij dit merk sowieso goed. Dan mag je daar best in investeren. Geef jij jezelf ook een leuk kerstcadeau met Toral shoes.

Combineer met accessoires

Geen zin om veel nieuws te kopen maar wil je wel iets nieuws dragen? Dat kan! Met accessoires kan je de illusie wekken een nieuwe outfit te dragen. Zelfde jeans en top maar met een andere hoed, sjaal of zelfs sieraden, dan ziet het er toch als een nieuw outfit uit. Ook ideaal voor als je weinig tijd hebt. Met accessoires zie je er toch verzorgd uit. En dat is belangrijk, ook in de winter. 

Geef een reactie